Wedding planning

Trouwen anno nu, maar wel met behoud van traditionele elementen en de symboliek die deze elementen met zich mee brengen. Dit doen wij door middel van een uiterst persoonlijke benadering en een vergaande passie voor ons werk; niet enkel genieten van de dag zelf, maar van alle momenten voorafgaand aan uw bruiloft.

Alom bekende promotionele kreten zoals “zorgeloos genieten op de mooiste dag van uw leven”, “zonder stres uw huwelijksdag tegemoet gaan” en “je trouwt maar één keer” zijn ook zonder deze verplicht te moeten noemen bij ons van toepassing.

Aanstaande bruidsparen kunnen bij ons terecht voor de complete planning met betrekking tot trouwlocaties, diner- en feestlocaties, hotels, bed & breakfasts, cateraars, patissiers, stylisten, trouwvervoerders, live-artiesten & DJ’s, fotografen, videografen, visagisten en nog véél meer.

Een onvergetelijke dag ligt in het verschiet. Bent u geïnteresseerd in onze locaties, arrangementen en de vele voordelen die wij kunnen bieden? Neem dan nu contact met ons op.