Programma

De huur van de trouwlocatie is €675 (*2019) per dagdeel. De locatie wordt opgeleverd zodat er een ceremonie voor 50 personen kan plaatsvinden (ceremonie-tafel, stoelen, sta-tafels, tafelrokken, strikken, tafeltjes, etcetera). Indien gewenst is het mogelijk om voor een meerprijs klassieke Amerikaanse houten witte klapstoeltjes te plaatsen. Door het plaatsen van bankjes, extra stoelen en sta-tafels kunnen eventueel meer gasten de ceremonie bijwonen. Het maximaal aantal gasten bedraagt 150. Wij zorgen voor de basis oplevering waaronder het branden van de openhaard en kaarsjes en een eventuele heaters. U mag de locatie geheel naar eigen wens aankleden. 

Als bruidspaar kunt u +/- 3 uur gebruik maken van alle mooie plekjes, binnen en buiten, die onze trouwlocatie zo sfeervol en romantisch maken. De gasten worden normaliter 30 minuten voorafgaand aan de huwelijksceremonie op locatie ontvangen. De ceremonie neemt een vergelijkbaar tijdbestek in beslag. Na de huwelijksceremonie wordt er gebruikelijkerwijs taart aangesneden en het glas geheven op uw geluk. Het is toegestaan om zelf de bruidstaart te voorzien. Wij zullen er dan voor zorgen dat alle benodigdheden, zoals taartschoteltjes, serveermaterialen & servetten, aanwezig zijn op locatie. De overige programmatijd is afhankelijk van uw wensen vrij in te vullen.  

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen met betrekking tot het programma waarna een offerte op maat zal worden opgesteld.