Partners

Wij richten ons enkel op dagprogramma’s en zijn geen feestlocatie, wel werken wij hiervoor samen met zorgvuldig uitgekozen partnerlocaties in vergelijkbare sferen als, en in de omgeving van 'De Vlaamsche Spijcker'. Op deze locaties kunnen wij vele voordelen voor u behalen zoals een welkomstdrankje van het huis voor alle avondgasten, hapjes van 't huis, het niet in rekening brengen van zaalhuur, etcetera. De ligging van de deze locaties ten opzichte van de trouwlocatie is erg gunstig (+/-3 minuten rijden). Ook bevindt zich op 100 meter afstand van 'De Vlaamsche Spijcker' een luxe bed & breakfast speciaal ingericht voor huwelijksovernachtingen. Door de nabije liggingen kunt u uw huwelijk praktisch op één locatie vieren, terwijl uw gasten tegelijkertijd verschillende ervaringen zullen opdoen. Ongeveer 70% van de bruidsparen die bij ons trouwt, boekt een gecombineerd arrangement. Voorop staat natuurlijk dat de locaties onafhankelijk van elkaar zijn te reserveren. 

Onze voorkeurspartners zijn Restaurant SED & Boomgaard Lisboa. Dit gezien de ligging, vergelijkbare landelijke authentieke sferen en prijs-kwaliteitsverhouding. Ook voor eventuele vervoersmogelijkheden kunt u bij ons terecht. 

Restaurant SED
Restaurant SED, 's-Gravenmoer Op 3 minuten afstand rijden van 'De Vlaamsche Spijcker' ligt een monumentale boerderij met een sfeervol modern interieur. 'Samen Eten en Drinken', met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding als uitgangspunt, staat hier centraal. Verschillende functionele ruimtes, waarvan één met houten dansvloer, zijn omringd door een groot terras en bieden de mogelijkheid om zowel grote als kleine gezelschappen te verwelkomen. 

Als bruidspaar kunt u kiezen uit meerdere diner mogelijkheden waaronder een 3 of 4-gangen diner, barbecue-grill diner, walking-dinner of buffet. Alle tafelopstellingen zijn zowel binnen als buiten mogelijk. Het terras is verwarmd en beschikt over een houten pagola met buitenbar. Zowel de brasserie als het grand-café, alsmede het restaurant, zijn besloten te bespreken.

Boomgaard Lisboa
Een onvergetelijk diner op een externe locatie? Op een steenworp afstand van 'De Vlaamsche Spijcker' bevindt zich een mooi gelegen fruitgaard waar, midden tussen de 80 jaar oude appel- en perenbomen, een bourgondische diner aan lange tafels geserveerd kan worden. Jullie wanen je hier in Toscane. Ook de bijbehorende schuur met uitzicht over de fruitgaard garandeert een bijzonder setting voor een bijzondere avond. 'De Vlaamsche Spijcker' gebruikt hiervoor zijn door de jaren heen vergaarde organisatorische kwaliteiten. Een beleving wordt voor een aanzienlijk deel bepaald door de service die uw gasten toekomst, maar wordt volgens ons nog altijd ondergewaardeerd. Een moderne en attente service, gecombineerd met een verassende keuken, is dan ook ons speerpunt.  

Restaurant La Cantina
In het centrum van Oosterhout, op 10 minuten rijden van 'De Vlaamsche Spijcker', bevindt zich 'Restaurant La Cantina'. Een restaurant met een Spaanse keuken dat naast zijn gastronomie, vanwege de mooie grote open lichte ruimtes, ook geroemd wordt als perfecte feestlocatie. La Cantina heeft eveneens een sfeervolle ruimte beschikbaar voor kleinere gezelschappen. De kreet 'ongedwongen genieten' staat in ons restaurant centraal. Indien u liever kiezen voor een luxe mediterrane barbecue of tapas-seized walking dinner dan bespreken wij deze mogelijkheden graag met u.  

Stichting Work with Nature 
'De Vlaamsche Spijcker' adopteert naar aanleiding van uw bruiloft vier vierkante meter regenwoud in Costa Rica. Afgelopen jaren heeft ‘De Vlaamsche Spijcker’ 600 vierkante meter regenwoud weten te beschermen. U verbindt zich voor de eeuwigheid, en daarom beschermen wij ook graag een stuk aarde voor altijd! 

Indien u interesse heeft in één van onze partnerlocaties, dan maken wij graag een afspraak voor een gecombineerde bezichtiging.